Άνεργος εδώ και 4 χρόνια δηλώνει ο Φυντανίδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΑ RESEARCH. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΑ RESEARCH. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι υποστήριξε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης ενώπιον του δικαστηρίου

Για τις 14 Μαΐου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του δημοσιογράφου Σεραφείμ Φυντανίδη, ο οποίος κατηγορείται για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο

Το δικαστήριο ανέστειλε την ποινική διαδικασία σε βάρος τού κατηγορούμενου, μέχρι τη δικάσιμο.

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης είπε, ότι έχει ήδη κάνει ρύθμιση για την εξόφληση του χρέους του, το οποίο με τις προσαυξήσεις φτάνει τις 135 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Φυντανίδης ανέφερε στο δικαστήριο ότι την ημέρα που συνελήφθη υπέβαλε στη ΔΟΥ Ψυχικού, όπου έχει βεβαιωθεί το χρέος, αίτηση για την υπαγωγή του σε διαδικασία ρύθμισης και ότι επίσης έχει ήδη καταβάλει ποσό 15 χιλιάδων ευρώ, που αποτελεί την πρώτη δόση.

Ακόμη, είπε στους δικαστές ότι τα χρήματα για την καταβολή της δόσης, του τα έδωσαν φίλοι του καθώς είναι άνεργος τέσσερα χρόνια και βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Ο συνήγορός του Αλ. Κούγιας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο εντολέας του συνελήφθη την ημέρα που δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει την προεδρία της ΕΡΤ, ενώ ζήτησε την επ' αόριστον αναβολή της δίκης, επικαλούμενος τη ρύθμιση για το χρέος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελεύθερος ο Σεραφείμ Φυντανίδης

Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης για χρέη προς το Δημόσιο

SHARE:

24Media Network