Pfizer: Αύξηση κερδών για το 2022 – Ξεπέρασε τις προσδοκίες για το τρίτο τρίμηνο

Pfizer: Αύξηση κερδών για το 2022 – Ξεπέρασε τις προσδοκίες για το τρίτο τρίμηνο
Pfizer Mark Lennihan, File/AP Photo

Καλύτερες των εκτιμήσεων ήταν οι πωλήσεις της Pfizer Inc στο τρίμηνο, καθώς η ισχυρή ζήτηση για παλαιότερα φάρμακα αντιστάθμισε τη χαμηλότερη ζήτηση για τα προϊόντα κατά του κορονοϊού στις διεθνείς αγορές.

Η Pfizer αύξησε την Τρίτη (01/11) την καθοδήγηση για τα κέρδη της για το 2022 και έκλεισε ένα τρίτο τρίμηνο που ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street.

Η Pfizer αναμένει τώρα κέρδη ανά μετοχή από 6,40 έως 6,50 δολάρια για το έτος, από την προηγούμενη πρόβλεψή της για 6,30 έως 6,45 δολάρια. Η φαρμακευτική εταιρεία αύξησε επίσης το χαμηλότερο άκρο της καθοδήγησης πωλήσεων και τώρα αναμένει έσοδα 99,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως 102 δισεκατομμύρια δολάρια για το έτος.

Η Pfizer, όπως αναφέρει το CNBC, αύξησε την καθοδήγηση πωλήσεων ολόκληρου του έτους για το εμβόλιο κατά της Covid-19 στα 34 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, 2 δισεκατομμύρια δολάρια υψηλότερα από τις προηγούμενες προσδοκίες της εταιρείας. Η εταιρεία διατηρεί επίσης τις εκτιμήσεις της για έσοδα 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το αντιιικό χάπι Paxlovid.

Οι μετοχές της σημείωσαν άνοδο κατά περίπου 4% στις προκαταρκτικές συναλλαγές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα