Προστασία πρώτης κατοικίας: Ομόφωνα ολοκληρώθηκε το πλαίσιο της νέας ρύθμισης

Γενική εικόνα ακίνητα
Γενική εικόνα ακίνητα EUROKINISSI

Συνεργάτες του υπουργού Επικρατείας, σημείωναν ότι άμεσα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να εισαχθεί προς ψήφιση το νέο πλαίσιο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα ακολουθήσει η επεξεργασία για τη συνολική αναθεώρηση.

Οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης ο Υπουργός Επικρατείας κ. Φλαμπουράρης και ο Υφυπουργός Επικρατείας κ. Λιάκος, στελέχη των νομικών υπηρεσιών των Υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης, Οικονομικών, Δικαιοσύνης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Καλαντώνης  και κα. Απαλαγάκη, μετά από πολύωρη σύσκεψη εργασίας, ολοκλήρωσαν με επιτυχία ομόφωνα το πλαίσιο της νέας ρύθμισης για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Αυτό σημείωναν το απόγευμα της Τετάρτης, πηγές του υπουργού Επικρατείας, με την συμφωνία να αντικαθιστά από την 01/03/2019 το άρθρο 9 του ν.3869/10.

"Άμεσα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να εισαχθεί προς ψήφιση το νέο πλαίσιο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η επεξεργασία για τη συνολική αναθεώρηση των πλαισίων ρύθμισης των ιδιωτικών χρεών" πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κόκκινα Δάνεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκθεση Κομισιόν: Ολοκλήρωση μεταρρυθμίσεων ως τις 11 Μαρτίου - Αντιρρήσεις για πρώτη κατοικία και κατώτατο μισθό

Τραπεζικά στελέχη: Ανοίγει ο δρόμος για χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας

Τι τόνισε η ΟΤΟΕ στη συνάντηση με τον Φλαμπουράρη

Προστασία της πρώτης κατοικίας: Τι συμφωνήθηκε, τι άλλαξε και τα κενά στον δρόμο για τη Βουλή

SHARE:

24Media Network