Σημαντικές διακρίσεις για την Alpha Bank στο 'Extel Survey 2016'

Σημαντικές διακρίσεις για την Alpha Bank στο 'Extel Survey 2016'

Ξεχώρισε η Alpha Bank ανάμεσα σε ευρωπαϊκές τράπεζες σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας διεθνούς δημοσκόπησης

Η Alpha Bank απέσπασε σημαντικές διακρίσεις, στο πλαίσιο της ετήσιας διεθνούς δημοσκόπησης της εταιρίας Extel που σκοπό έχει την ανάδειξη των καλύτερων ευρωπαϊκών εταιριών στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Στην εφετινή δημοσκόπηση, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 20.000 επαγγελματίες αναλυτές και διαχειριστές θεσμικών κεφαλαίων από όλον τον κόσμο, με τον συνολικό αριθμό ψήφων να υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο.

Στον τομέα του Investor Relations, η Alpha Bank κατέλαβε την 1η θέση στην Ελλάδα, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε σύνολο 28 εταιριών και την 11η καλύτερη (έναντι 12ης θέσεως πέρυσι), μεταξύ 137 ευρωπαϊκών τραπεζών. O Γενικός ∆ιευθυντής κ. Βασίλειος Ε. Ψάλτης ψηφίσθηκε ως 1ος καλύτερος CFO στην Ελλάδα και 9ος πανευρωπαϊκά, σε σύνολο 97 CFO ευρωπαϊκών τραπεζών.

Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις για τα Στελέχη της ∆ιευθύνσεως Σχέσεων με Θεσμικούς Επενδυτές και Αναλυτές. Συγκεκριμένα, ο ∆ιευθυντής της ∆ιευθύνσεως κ. ∆ημήτριος Κωστόπουλος ψηφίσθηκε ως 1ος καλύτερος IR Professional στην Ελλάδα και 13ος πανευρωπαϊκά, ενώ η Υποδιευθύντρια της ∆ιευθύνσεως κυρία Έλενα Κατωπόδη αναδείχθηκε 2η καλύτερη IR Professional στην Ελλάδα και 14η πανευρωπαϊκά. Ο Senior Investor Relations Officer κ. Μάριος Ντεπόρτου ψηφίσθηκε ως 3ος καλύτερος IR Professional στην Ελλάδα και 19ος πανευρωπαϊκά.

Στο πλαίσιο της εφετινής δημοσκοπήσεως της εταιρίας Extel, ο ∆ιευθύνων Σύμβουλος της Αlpha Bank κ. ∆ημήτριος Π. Μαντζούνης ψηφίσθηκε ως 1ος καλύτερος CEO στην Ελλάδα και 18ος πανευρωπαϊκά, σε σύνολο 106 CEO ευρωπαϊκών τραπεζών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τράπεζες
SHARE: