Σπ. Λάτσης – Ελληνικό: Έρχερται υβριδικό σύστημα επιδότησης αγοράς κατοικίας για ασθενέστερους

Σπ. Λάτσης – Ελληνικό: Έρχερται υβριδικό σύστημα επιδότησης αγοράς κατοικίας για ασθενέστερους
Από τα εγκαίνια του έργου ανάπλασης στο Ελληνικό Eurokinissi

Ο δρ. Σπ. Λάτσης μιλώντας ζωντανά από τη Γενεύη υπογράμμισε πως το Ελληνικό είναι έργο που ενώνει και που η κρίση χρέους το μετέτρεψε "από δημόσιο με νησίδες ιδιωτικών έργων σε μια ιδιωτική επένδυση δράσεων".

Την εφαρμογή υβριδικού συστήματος επιδότησης αγοράς κατοικίας στο Ελληνικό για οικονομικά ασθενέστερους πολίτες ανακοίνωσε ο δρ. Σπ. Λάτσης μιλώντας εξ αποστάσεως στα επίσημα εγκαίνια της επένδυσης.

Η πρόταση μένει να εξειδικευτεί ωστόσο όπως ανάφερε ο βασικός μέτοχος της συνολικής επένδυσης, η επιδότηση εν μέρει θα καλυφθεί από τη Lamda Development αλλά και το τραπεζικό σύστημα.

Να σημειωθεί ότι ο δρ. Σπ. Λάτσης δεν κατάφερε να βρεθεί δια ζώσης στην Ελλάδα ωστόσο απηύθυνε ζωντανή ομιλία από τη Γενεύη.

Υπογράμμισε, δε, πως το Ελληνικό είναι έργο που ενώνει. Απευθυνόμενος, δε, σε όσους έχουν κατά καιρούς εκφράσει αντιρρήσεις για τον ιδιωτικό χαρακτήρα της επένδυσης, ο κ. Λάτσης σημείωσε με νόημα πως η κρίση χρέους της χώρας μετέτρεψε το ύφος της επένδυσης “από δημόσιο με νησίδες ιδιωτικών έργων σε μια ιδιωτική επένδυση με νησίδες δημόσιων και κοινοτικών δράσεων”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version