Στις 23 Ιανουαρίου η επόμενη δόση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης

Εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδας όπου ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) Ανχελ Γκουρία παρουσίασε μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδας όπου ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) Ανχελ Γκουρία παρουσίασε μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. Διαθέσιμα σε λίγες μέρες τα χρήματα για το επίδομα θέρμανσης

Στην καταβολή της επόμενης δόσης του επιδόματος πετρελαίου ύψους 38,5 εκατ. ευρώ περίπου, προς 327 χιλιάδες δικαιούχους, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 23/1/14, ανακοίνωσε πριν λίγο, μέσω μηνύματος στο Τwitter, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Νωρίτερα, και πάλι μέσω Twitter, ο κ. Θεοχάρης διατύπωσε τις προτάσεις του για μείωση των φορολογικών προστίμων.

Μία από τις προτάσεις του είναι, να υπάρχει ένα μικρό χρονικό περιθώριο εκπροθέσμου με μικρό πρόστιμο.

Η συζήτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε από ερώτηση για το εάν οι τροποποιητικές δηλώσεις ΦΠΑ για το 2014 έχουν το πρόστιμο 1.000 / 2.500€ αν προκύπτει φόρος.

,
SHARE:

24Media Network