Κεφαλίδου για την κλήρωση-παρωδία στα Πειραματικά: "Αμφίβολης διαφάνειας η διαδικασία"

Χαρά Κεφαλίδου
Χαρά Κεφαλίδου EUROKINISSI

Η Χαρά Κεφαλίδου στηλιτεύει τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η κλήρωση για τα πειραματικά σχολεία με σχετική δήλωσή της.

Ιδιαίτερα επικριτική ήταν η δήλωση της Χαράς Κεφαλίδου για το θέμα που ανέδειξε το NEWS24/7 για την τουλάχιστον προβληματική διαδικασία που επιλέχθηκε στην κλήρωση για τα πειραματικά σχολεία.

Η τομεάρχης παιδείας του ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για "διαδικασία που δεν τιμά το Υπουργείο" αλλά και για "ασυνέπεια λόγων και πράξεων της ηγεσίας του".

Ολη η σχετική δήλωση

«Η γυναίκα του Καίσαρος δεν αρκεί να είναι “κυρία”, πρέπει και να φαίνεται “κυρία”»...

Το ίδιο ισχύει και για την Κυβέρνηση και την Υπουργό Παιδείας.

Η διαδικασία κλήρωσης αμφιβόλου διαφάνειας των υποψηφίων για τις πρώτες τάξεις των Πειραματικών Σχολείων της χώρας, δεν τιμά το Υπουργείο Παιδείας και κυρίως υποτιμά τη νοημοσύνη των οικογενειών των παιδιών που συμμετείχαν στην κλήρωση.

Η επιλογή της προφορικής ανακοίνωσης, από μέλη της επιτροπής, των αριθμών που κληρώθηκαν κάπου από μια κληρωτίδα που κανείς δεν είδε, ήταν η χειρότερη επιλογή που μπορούσε να γίνει. Δίνει χώρο στην αμφιβολία τήρησης της βασικής αρχής της Διαφάνειας.

Η ασυνέπεια λόγων και πράξεων της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, αποδεικνύεται άλλη μια φορά. Καλές οι προθέσεις και οι ανακοινώσεις για στήριξη των Προτύπων & Πειραματικών σχολείων, αλλά δε φτάνει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Χαρά Κεφαλίδου, Νίκη Κεραμέως
SHARE:

24Media Network