Κορονοϊός: Αναστέλλονται όλοι οι σχολικοί αθλητικοί αγώνες

Κορονοϊός: Αναστέλλονται όλοι οι σχολικοί αθλητικοί αγώνες
Προαύλιο δημοτικού σχολείου. Eurokinissi

Το υπουργείο Παιδείας αναστέλλει όλους τους πανελλήνιους αγώνες Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, λόγω κορονοϊού.Κανονικά οι ενδοσχολικές αθλητικές δραστηριότητες.

Αναστέλλονται οι σχολικοί αγώνες Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων σε όλη τη χώρα, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, λόγω κορονοϊού.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αναστέλλει από σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου έως και τις 22 Μαρτίου τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου δεδομένου ότι απαιτούνται οργανωμένες και μαζικές μετακινήσεις μαθητών/τριών για τη διεξαγωγή τους εντός της χώρας.

Αναστέλλονται επίσης οι μετακινήσεις μαθητών/τριών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός σχολικής μονάδας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις, όπως και προς τις κολυμβητικές δεξαμενές για τη διδασκαλία κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Επισημαίνεται ότι οι ενδοσχολικές αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εντός των σχολικών μονάδων και κατά συνέπεια δεν απαιτούνται μετακινήσεις μαθητών/τριών διεξάγονται κανονικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα