Νέα κινητοποίηση των εκπαιδευτικών την Πέμπτη

Συλλαλητήριο συνδιοργάνωσαν οι ομοσπονδίες των δασκάλων (ΔΟΕ) και των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) στα Προπύλαια και πορεία προς την Βουλή, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013.
Η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ έχουν εξαγγείλει τη συμμετοχή τους στη γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Συλλαλητήριο συνδιοργάνωσαν οι ομοσπονδίες των δασκάλων (ΔΟΕ) και των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) στα Προπύλαια και πορεία προς την Βουλή, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013. Η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ έχουν εξαγγείλει τη συμμετοχή τους στη γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Την προσεχή Πέμπτη η εκπαιδευτική κοινότητα βγαίνει εκ νέου στο δρόμο με συλλαλητήριο στις 12.30 στα Προπύλαια

Η ΟΛΜΕ εξήγγειλε νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την προσεχή Πέμπτη στις 12.30 στα Προπύλαια, ως εναντίωση στο μέτρο της διαθεσιμότητας και του νόμου για το Νέο Λύκειο.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των καθηγητών στο συλλαλητήριο, η ΟΛΜΕ κήρυξε δίωρες στάσεις εργασίας για εκείνη την ημέρα, από τις 12:00 έως τις 14:00 και από τις 14:00 έως τις 16:00.

Επίσης, την ίδια μέρα στις έξι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας και ολονυκτία, με σκοπό τον αποκλεισμό του κτιρίου την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου.

"Καταγγέλλουμε την πολιτική και την τακτική της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας που έχει θέσει σε πλήρη ομηρία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια χιλιάδες εκπαιδευτικούς" αναφέρουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των καθηγητών σε ανακοίνωσή τους, ζητώντας να επιστρέψουν στα σχολεία όλοι οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και να επαναλειτουργήσουν όλοι οι τομείς που καταργήθηκαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network