Συνάντηση ΟΛΜΕ-Κεραμέως: Αδιάλλακτη σε όλα η Υπουργός

Συνάντηση ΟΛΜΕ-Κεραμέως: Αδιάλλακτη σε όλα η Υπουργός
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Κατά τη συνάντησή της με την ΟΛΜΕ η Νίκη Κεραμώς φέρεται να είπε ότι "το πιο αποτελεσματικό μέτρο προστασίας είναι η μάσκα και εμείς το καθήκον μας το κάναμε".

Καμία διάθεση ουσιαστικής συζήτησης με την αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ που την επισκέφθηκε στο γραφείο της δεν έδειξε η Νίκη Κεραμέως.

Η Υπουργός Παιδείας επέμεινε στα επιχειρήματά της και αρνήθηκε όχι μόνο να ικανοποιήσει αλλά και να συζητήσει σε βάθος τα αιτήματα του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μάλιστα για το θέμα των ημερών και το αίτημα για μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη, τόνισε “όσοι υποστηρίζουν ότι το πιο αποτελεσματικό μέτρο είναι οι αποστάσεις κάνουν λάθος. Η μάσκα είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο και εκεί κάναμε το καθήκον μας!”.

Επίσης, η Υπουργός ήταν αμετακίνητη στο θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις αρχαιρεσίες και υπογράμμισε ότι “όσοι αρνηθούν να πάρουν μέρος σ’ αυτού του τύπου την ψηφοφορία, θα έχουν αποδείξει ότι μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν”.

Η ΟΛΜΕ αποφάσισε να συμμετάσχει την Παρασκευή στο συλλαλητήριο των μαθητών και εν συνεχεία αναμένεται να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα