Άδωνις Γεωργιάδης: "Οι υπουργοί παίρνουμε μηδέν ευρώ - Λαϊκισμός οι αποδοκιμασίες"

Άδωνις Γεωργιάδης: "Οι υπουργοί παίρνουμε μηδέν ευρώ - Λαϊκισμός οι αποδοκιμασίες"
CAPTION / FACEBOOK

Ο υπουργός Ανάπυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με γιουχαΐσματα και έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την Πέμπτη (10/2) τον υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάσηκάτοικοι και αγρότες που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Οι πολίτες του φώναζαν πως η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη καθώς και ότι εκείνος πήγε  «με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό». «Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;», «Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;» τον ρωτούσαν ειρωνικά οι πολίτες.

ADVERTISING

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ιδιαίτερα εκνευρισμένος προσπάθησε στη σύσκεψη να κάνει χιούμορ λέγοντας «σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και μέσα και έξω», με τους παριστάμενους να γελάνε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μέσα από τη σύσκεψη έκανε λόγο για ακραίο λαϊκισμό αναφερόμενος στην ειρωνική ερώτηση που του απηύθυνε ένας πολίτες εάν τα βγάζει πέρα με τον μισθό του υπουργού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει απάντησε ότι με νόμο Σαμαρά οι βουλευτές που είναι και υπουργοί δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα για τα υπουργικά τους καθήκοντα.

Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί και αγρότες οι οποίοι ζητούσαν να συμμετάσχουν στη σύσκεψη απειλώντας ότι διαφορετικά θα έβαζαν μπροστά τα τρακτέρ. Τελικά αντιπροσωπεία της ΜΑΚΕΔΝΟΣ έγινε δεκτή στη σύσκεψη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άδωνις Γεωργιάδης
SHARE:

24Media Network