Αμυράς: Θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Αμυράς: Θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β' Αθήνας του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού δήλωσε ότι το κόμμα του θα ξανασκεφτεί τη θέση του για τη συμφωνία.

“Σίγουρα θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα το θέσω και εγώ μετά τις δηλώσεις Ζάεφ που έθεσε θέμα μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα” δήλωσε στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ 2” με το Σεραφείμ Κατρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου, ο Γιώργος Αμυράς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού

“Το Ποτάμι βρίσκεται ενώπιον μίας ευθύνης, πρέπει να ξανασκεφτεί τη θέση του απέναντι στη Συμφωνία” τόνισε και ανακοίνωσε ότι το θέμα θα συζητηθεί σήμερα με τον Σταύρο Θεοδωράκη στη συνεδρίαση της Κ.Ο.

“Είχα πει ότι το Ποτάμι πρέπει να συνεργαστεί προεκλογικά με τη ΝΔ αλλά με χαρτί και με μολύβι” σημείωσε και τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά επί του θέματος, το οποίο δεν θα οριστικοποιηθεί τον Μάρτιο όπως λέγεται αλλά άμεσα.

Δήλωσε ότι το Ποτάμι είναι ανοιχτό σε συνεργασίες και ανέφερε ότι θα ήθελε το κόμμα του να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ανεξαρτήτως των όποιων μελλοντικών συνεργασιών. “Ψήφος στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση” τόνισε.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα