"Άναψαν τα αίματα" στην Κεφαλλονιά: Παραλίγο στα χέρια ο Β. Κεγκέρογλου με συνδικαλιστή

"Άναψαν τα αίματα" στην Κεφαλλονιά: Παραλίγο στα χέρια ο Β. Κεγκέρογλου με συνδικαλιστή

Άλλη τροπή πήρε συνέντευξη Τύπου στην Κεφαλλονιά υπό την παρουσία του υφυπουργού Εργασίας. Η παρέμβαση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου άναψε, επικίνδυνα, τα αίματα (vid)

"Θερμό" επεισόδιο έλαβε χώρα στην Κεφαλλονιά την Δευτέρα (17/02) κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του υποδιοικητή του ΙΚΑ, Δ. Πατσούρη, παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι τη στιγμή που παρενέβη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, Γιώργος Γαβρίλης. Ο τελευταίος απευθυνόμενος στον υφυπουργό, είπε: "Θέλω να καταγγείλω σαν εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης τη στάση του Υπουργείου Εργασίας όταν αρνήθηκε επίμονα να συνεννοηθεί με εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ και με θράσος άφησε μήνυμα στη γραμματέα ότι όλα τα μέτρα στην Κεφαλονιά η κυβέρνηση τα προωθεί και επιλύονται".

Ο κ. Κεγκέρογλου αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του προέδρου, χαρακτηρίζοντας τον "ψεύτη και συκοφάντη". Απαντώντας, ο κ. Γαβρίλης κατηγόρησε τον υφυπουργό για τραμπουκισμό. Αποτέλεσμα ήταν οι τόνοι να ανέβουν επικίνδυνα, με τους δύο άνδρες να έρχονται σε τετ-α-τετ.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο πρόεδρος επισήμανε πως εννοούσε τη γραμματέα του υπουργού Εργασίας, κ. Βούτση και όχι του υφυπουργού.

Πληροφορίες από inkefalonia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδιο με Κεγκέρογλου

SHARE:

24Media Network