Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ – Οι ηχηρές απουσίες και τα “στρατόπεδα”

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ – Οι ηχηρές απουσίες και τα “στρατόπεδα”

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος - Ποιοι είναι οι διαφωνούντες και ποιοι συντάσσονται με τη "γραμμή" του Πάνου Καμμένου.

Αναβάλλεται η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ για αύριο ή μεθαύριο.

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή η συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος, στην έναρξη της οποίας ο Πάνος Καμμένος είπε ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις πριν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό που προσδιόρισε για την Παρασκευή το μεσημέρι.

Θυμίζουμε πως ούτως ή άλλως από τη σημερινή συνεδρίαση, αν αυτή γινόταν, θα απουσίαζε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης οι οποίοι βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια.

Η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, έχει επίσης ανακοινώσει ότι δεν θα μετάσχει στην συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός της.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο σήμερα δήλωσε πως αν διαγραφεί από τον Πάνο Καμμένο, δεν θα παραδώσει την έδρα του.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ζουράρις είχε πει παλιότερα ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία, αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση. Η κ. Κουντουρά έχει κρατήσει για την ώρα τα χαρτιά της κλειστά. Ο κ Κόκκαλης τάσσεται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και κατά της πτώσης της κυβέρνησης.

Μαζί με τον Πάνο Καμμένο παραμένουν οι Κόλλια Τσαρουχά και ο Γιώργος Κατσίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα