Ανδρουλάκης: “Όσοι εγκατέλειψαν το κόμμα για μια καρέκλα εξουσίας, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας”

Ανδρουλάκης: “Όσοι εγκατέλειψαν το κόμμα για μια καρέκλα εξουσίας, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας”
Νίκος Ανδρουλάκης στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Eurokinissi

Με αιχμές κατά όσων επέλεξαν να φύγουν από το ΠΑΣΟΚ για να συμπορευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σιγουριά για τις επόμενες εκλογές έκλεισε τη δευτερολογία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Την αισιοδοξία για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές “όποτε κι αν τις αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης”, εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη δευτερολογία του μετά το μεσημέρι, με την οποία συνόψισε τις τριήμερες εργασίες του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.

“Η προσπάθειά μας δεν κοιτάζει το ταβάνι των δημοσκοπήσεων”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ εκθειάζοντας το καλό κλίμα ενότητας και σύμπνοιας που καταγράφηκε.

“Δεν πρέπει αυτό που έγινε τρείς μέρες εδώ να είναι η ηχώ του δωματίου. Πρέπει να γίνει η φωνή της κοινωνίας. Να δείξουμε ότι αλλάζουμε”, πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μίλησε για μια νέα εποχή ενότητας – πολιτικής αυτονομίας και ανανέωσης, όπως έχει δεσμευθεί.

“Είμαστε απέναντι σ΄ αυτούς που προτείνουν προοδευτικά μέτωπα κι είπαν πώς κέρδισαν τη κυβέρνηση κι όχι την εξουσία”, ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης απορρίπτοντας τη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Είμαστε απέναντι σ΄ όσους προτείνουν Μέτωπο Λογικής όμως συνεχίζουν να στηρίζουν το ρουσφέτι και την αναξιοκρατία“, είπε κλείνοντας την πόρτα σε φλέρτ της κυβέρνησης ενώ επεσήμανε ότι “το μόνο σταθερό μέτωπο της παράταξης είναι κατά της κάθε μορφής συντήρησης. Εδώ είναι ο προοδευτικός λόγος”.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάλεσε “όσους από λανθασμένες συμπεριφορές απομακρύνθηκαν να επανέλθουν, για να χτίσουμε μαζί την επόμενη μέρα της παράταξης” και έκλεισε όμως την πόρτα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ “σ΄ όσους το εγκατέλειψαν για μια καρέκλα εξουσίας. Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Εκπτώσεις στις αξίες μας δεν θα γίνουν”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε οτι είναι απόλυτη η καταδίκη της παραβίασης της διεθνούς νομιμότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ενώ ανέφερε ότι η Σοσιαλδημοκρατία πιστεύει στην Ευρώπη του Ουμανισμού και όχι σε μια Ευρώπη φρούριο συντήρησης και προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα