Ανδρουλάκης για μπλόκο στον Κασιδιάρη: Εκτός τόπου και χρόνου όσοι ψάχνουν πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης

Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης EUROKINISSI

Για συντεταγμένη και υπεύθυνη δράση του πολιτικού συστήματος έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης αναφορικά με το μπλόκο στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Θέση στο νομοθετικό μπλόκο και αποκλεισμό των νεοναζί του Ηλία Κασιδιάρη από την επόμενη εκλογική διαδικασία πήρε μέσω ανάρτησης στα social media ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για "φαινόμενο μιας εγκληματικής οργάνωσης που ενδύεται τον μανδύα ενός κόμματος", τονίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα οφείλει να δράσει συντεταγμένα και με υπευθυνότητα.

ADVERTISING

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Απέναντι στο φαινόμενο μιας εγκληματικής οργάνωσης, που ενδύεται τον μανδύα ενός κόμματος, το πολιτικό σύστημα οφείλει να δράσει συντεταγμένα και με υπευθυνότητα.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής από την πρώτη στιγμή της ανάδυσης του νεοναζιστικού εγκληματικού μορφώματος βρέθηκε δυναμικά απέναντι οργανώνοντας εκστρατεία ενημέρωσης για τον κίνδυνο, όταν άλλοι τους χάιδευαν μιλώντας για την «σοβαρή Χρυσή Αυγή».

Συναίνεση σημαίνει συμφωνία στη στοχοθεσία και μια τέτοια νομοτεχνική επεξεργασία, που πρέπει να συμφωνεί απόλυτα με τις συνταγματικές προβλέψεις τόσο σε ουσιαστικό όσο και σε δικονομικό επίπεδο.

Δεν θα δεχθούμε παιχνίδια με τους Θεσμούς. Όσοι ψάχνουν πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα για τη Δημοκρατία μας, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι συγκεκριμένες και απολύτως τεκμηριωμένες.

Επιπλέον, προτείνουμε ο Πρόεδρος της Βουλής να ζητήσει το ταχύτερο τη γνώμη της Επιστημονικής Υπηρεσίας του Κοινοβουλίου προκειμένου να επιτευχθεί η αρτιότερη και σύμφωνη με το Σύνταγμα διατύπωση της διάταξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network