Ανδρουλάκης: "Η Ανάσταση του Θεανθρώπου συμβολίζει τη νίκη της ζωής έναντι του θανάτου"

Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης FACEBOOK: ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αιχμές για το κύμα της ακρίβειας που πλήττει τους πολίτες, την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία, περιείχε το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη για την Ανάσταση.

Ευχές, αλλά και αιχμές εμπεριείχε το εορταστικό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη για την Ανάσταση.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θέλησε να δώσει μια "νότα" αισιοδοξίας στους συμπολίτες του παρά τα δεινά που αντιμετωπίζουν με το κύμα της ακρίβειας, την πανδημία.

ADVERTISING

Αναφέρθηκε φυσικά και στον πόλεμο στην Ουκρανία, χαρακτήρισε την Ανάσταση του Θεανθρώπου "νίκη της ζωής έναντι του θανάτου".

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη:

"Η Ανάσταση του Θεανθρώπου συμβολίζει τη νίκη της ζωής έναντι του θανάτου. Τη νίκη της ελπίδας έναντι του φόβου σε μια δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες. Η πανδημία που συνεχίζει να είναι παρούσα, κάνοντας την κοινωνία μας να θρηνεί καθημερινά δεκάδες συνανθρώπους μας. Οι ανισότητες που δημιουργούνται από τη νέα ενεργειακή κρίση και τις αυξήσεις στα βασικά αγαθά.

Σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον οφείλουμε με ευθύνη να οικοδομήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον, με περισσότερες ευκαιρίες για τις νεότερες γενιές, με περισσότερη δικαιοσύνη και περισσότερη αξιοπρέπεια.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Καλό Πάσχα", καταλήγει στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νίκος Ανδρουλάκης, Κίνημα Αλλαγής, Πάσχα, Πόλεμος στην Ουκρανία
SHARE:

24Media Network