Αντίδραση ΠΑΜΕ για την πρόσκληση Γκουαϊδό στο Athens Democracy Forum

Αντίδραση ΠΑΜΕ για την πρόσκληση Γκουαϊδό στο Athens Democracy Forum
Ο εμπνευστής του Μεγάλου Περίπατου, Κώστας Μπακογιάννης Eurokinissi

Κυβέρνηση και Δήμος Αθηναίων "δίνουν βήμα στη 'μαριονέτα' των ΗΠΑ, τον επίδοξο-αποτυχημένο, δικτάτορα της Βενεζουέλας" αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΜΕ.

Την απόφαση της κυβέρνησης και του Δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη να προσκαλέσουν ως βασικό ομιλητή στο Athens Democracy Forum (30/9 – 2/10) τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουαϊδό, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Αγωνιστικό Μέτωπο.

«Δίνουν βήμα στην “μαριονέτα” των ΗΠΑ, τον επίδοξο-αποτυχημένο, δικτάτορα της Βενεζουέλας» αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΜΕ και εκφράζει την αλληλεγγύη του «στον λαό της Βενεζουέλας και στις συνδικαλιστικές του οργανώσεις στον αγώνα τους για το δικαίωμα του κάθε λαού να αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον του χωρίς ξένες επεμβάσεις».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

«Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την Κυβέρνηση της ΝΔ και τον Δήμαρχο της Αθήνας που δίνουν βήμα στην Ελλάδα στην «μαριονέτα» των ΗΠΑ, τον επίδοξο-αποτυχημένο, δικτάτορα της Βενεζουέλας Γκουαϊδό.

Ο Γκουαϊδό, ένας αχυράνθρωπος του ιμπεριαλισμού, που έχει αναγνωριστεί από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, όπως και από την Κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά έχει αποκηρυχτεί από τον ίδιο τον λαό της Βενεζουέλας. Και όμως αυτή η καρικατούρα βρίσκεται προσκεκλημένος του Δημάρχου της Αθήνας και φιγουράρει δίπλα στον Πρωθυπουργό στο ονομαζόμενο “Δημοκρατικό Φόρουμ της Αθήνας”, που θα γίνει διαδικτυακά στις 30 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι εκτός των αποτυχημένων προσπαθειών του να πάρει την εξουσία πραξικοπηματικά, ο συγκεκριμένος κύριος έχει καταγγελθεί από τους στενότερους πρώην συνεργάτες του ότι χρηματοδοτείται από διάφορες «οικονομικές βοήθειες» που στέλνουν οι ΗΠΑ και λοιποί για την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της Βενεζουέλας. Ενώ επίσης, αγαπά να φωτογραφίζεται με ναρκοβαρόνους της Κολομβίας, παραστρατιωτικούς και άλλες εγκληματικές ομάδες. Αυτόν τον γελωτοποιό να τον κάνει διαδικτυακή βόλτα ο Δήμαρχος στον Μεγάλο Περίπατο για να του δείξει τις κάμπιες που τρώνε τους ξεραμένους φοίνικες που φύτεψε!

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Δημάρχου Αθήνας. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Βενεζουέλας και στις συνδικαλιστικές του οργανώσεις στον αγώνα τους για το δικαίωμα του κάθε λαού να αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον του χωρίς ξένες επεμβάσεις.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα