Αντιρρήσεις Καμίνη για τις δηλώσεις Μαλέλη

Ο Γιώργος Καμίνης
Ο Γιώργος Καμίνης EUROKINISSI

"Το θέμα είναι αν το ΚΙΝΑΛ μπορεί να διαμορφώσει τον δικό του προγραμματικό λόγο, τη δική του αυτόνομη παρουσία, να είναι μεταξύ των τριών πρώτων κομμάτων, που σε περίπτωση έλλειψης κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας, θα πάρει τη διερευνητική εντολή και θα μπορεί να επιβάλει τους δικούς του όρους" σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων

Ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γ. Καμίνης εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός του Κινήματος Αλλαγής.

«Ακούω όλη αυτή την ιστορία τουλάχιστον από πέρσι το φθινόπωρο, στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό είναι ένα δίλημμα αυτή τη στιγμή, το οποίο είναι άκαιρο. Δεν υπάρχει. Το θέμα είναι αν το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διαμορφώσει τον δικό του προγραμματικό λόγο, τη δική του αυτόνομη παρουσία, να είναι μεταξύ των τριών πρώτων κομμάτων, που σε περίπτωση έλλειψης κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας, θα πάρει τη διερευνητική εντολή και θα μπορεί να επιβάλει τους δικούς του όρους. Αυτό είναι το ζήτημα. Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας. Από εμάς εξαρτάται να διαμορφώσουμε μια πολιτική αυτόνομης παρουσίας, ενός αυτοδύναμου προγραμματικού λόγου. Και όλα αυτά τα ερωτήματα, όταν θα έρθει η στιγμή, το τονίζω, και αντιστραφούν οι όροι θα απευθύνονται στους άλλους», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαλέλης: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν

Παππάς: Ολέθριο το πρόγραμμα Μητσοτάκη - Προοδευτικά στελέχη το αντιλαμβάνονται

SHARE:

24Media Network