Απάντηση Χρυσοβελώνη στον Τοσουνίδη για την επιστολή στον Καμμένο

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη EUROKINISSI

Υβριστικό και ψευδές χαρακτηρίζει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ για το θέμα της παραίτησής της η υφυπουργός Εσωτερικών.

Το πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη απάντησε στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τοσουνίδης μετά την επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο, με την οποία γνωστοποιούσε ότι παραιτείται από μέλος του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχόλιο του πολιτικού γραφείου της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη για την ανακοίνωση με υβριστικό αλλά και ψευδές περιεχόμενο του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

ADVERTISING

Ο εκπρόσωπος, στην προσπάθεια του να «εκπροσωπήσει», έγινε χορηγός αποδείξεων για την πλήρη επιβεβαίωση του περιεχομένου της ανακοίνωσης αποχώρησης της κ. Μ. Χρυσοβελώνη.

Τον ευχαριστούμε, αν και λυπούμαστε περισσότερο.

Υ.Γ: Ας μας στείλει και ας δημοσιοποιήσει τα αποδεικτικά:

1. από την πρόσκληση για την «χθεσινή» συνεδρίαση του αναφερόμενου κομματικού οργάνου στην ανακοίνωση του, εκείνη που θα έδινε το δικαίωμα να παρασταθεί η Μ. Χρυσοβελώνη για να υπερασπισθεί τον εαυτό της,

2. από την «χθεσινή» αποστολή της απόφασης στην κ. Μ. Χρυσοβελώνη, την έκδοση της «χθεσινής» σχετικής ανακοίνωσης που έκανε ή κάποιας «χθεσινής» δημοσίευσής της.

3. προκαλεί κατάπληξη και θλίψη το ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου για να "πείσει" έχει ημερομηνία έκδοσης 16|1|19 (βλέπε: "Δελτίο Τύπου 16/01/2019", ιστοσελίδα ΑΝΕΛ), ενώ έχει εκδοθεί για γεγονός, την παραίτηση της κ. Μ.Χρυσοβελώνη, της 17|01|19.»


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΕΛ, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τέλος η Χρυσοβελώνη από τους ΑΝΕΛ

SHARE:

24Media Network