Αχτσιόγλου: Με υψωμένη γροθιά στην Κουμουνδούρου – “Η κοινωνία κοιτάει προς εμάς”

Διαβάζεται σε 3'
Η Έφη Αχτσιόγλου
Η Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, μετέβη η Έφη Αχτσιόγλου, όπου πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Έφη Αχτσιόγλου. Σημειώνεται πως, με βάση τις καταμετρημένες ψήφους, η πρώην υπουργός Εργασίας βρίσκεται πίσω περίπου 13 μονάδες.

Μόλις έγιναν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα, η κ. Αχτσιόγλου έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Κασσελάκη.

Στη συνέχεια, μετέβη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου την υποδέχτηκαν θερμά φίλοι του κόμματος, με την ίδια να εμφανίζεται συγκινημένη και με υψωμένη γροθιά.

«Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά», «Αγώνας, ρήξη, ανατροπή, η ιστορία γράφεται με ανυπακοή» ήταν κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Στις δηλώσεις της έστειλε μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η κοινωνία κοιτάει προς τα εμάς» και πως «από αύριο ξεκινά νέος αγώνας για μαχητική αντιπολίτευση».

Ευχαρίστησε, δε, τους συνεργάτες της και όσους την τίμησαν με την ψήφος τους, ενώ συνεχάρη εκ νέου τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικά η δήλωσή της

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η μεγάλη συμμετοχή και τις δυο Κυριακές στην κάλπη έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς» είπε αρχικά.

Ευχαρίστησε καθέναν και καθεμία που προσήλθε στην κάλπη, σημειώνοντας ότι «έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για να δώσει τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάζες που έρχονται». Ανέφερε ότι τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την επιτυχία του, «του εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα».

«Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας, να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα» τόνισε.

Η κ. Αχστιόγλου ευχαρίστησε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αναφέροντας: «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου και θα την υπηρετήσω με αφοσίωση». Ευχαρίστησε προσωπικά τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, λέγοντας πως «η διαρκής παρουσία τους δίπλα μου ήταν για μένα μια ένδειξη ότι αυτή η μάχη είχε αξία».

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της- «η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να έχει κανείς στο πλευρό του». «Θέλω να ευχαριστήσω και το μικρούλη μου γιο που, παρότι δεν καταλαβαίνει τίποτα απ’ όλα αυτά, έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του και να του υποσχεθώ ότι από αύριο τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα για μας».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα