Μπακογιάννης: “Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε”

Μπακογιάννης: “Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε”
Ο Κώστας Μπακογιάννης Eurokinissi

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο κυκλοφοριακό χάος που προκλήθηκε τη Δευτέρα από τις παρεμβάσεις για τον Μεγάλο Περίπατο στο κέντρο της Αθήνας.

Ευρύτατη συζήτηση για τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκλήθηκαν στην Αθήνα, από την πιλοτική εφαρμογή του “Μεγάλου Περίπατου”, απασχόλησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της.

Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε”, είπε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σχετικά για να προσθέσει: “Ακούμε την κριτική και αυτά που μας λένε οι πολίτες και η Ομάδα των Επιστημόνων παρακολουθεί την πιλοτική εφαρμογή του έργου, όχι μέρα με τη μέρα, αλλά ώρα με την ώρα», τόνισε ο δήμαρχος. Πρόκειται, πρόσθεσε, για ένα μεγάλο έργο που συζητείτο επί 35 χρόνια και τώρα γίνεται και επιφέρει μεγάλες αλλαγές προς όφελος των ίδιων των κατοίκων της πόλης.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα διευθετηθούν πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και παράλληλα ενημερώνονται σχετικά οι οδηγοί για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο.

Ο επικεφαλής της “Ανοιχτής Πόλης” Νάσος Ηλιόπουλος ανάφερε ότι ενδέχεται να μην ήταν κατάλληλο το timing που ξεκίνησε η εφαρμογή του.

 Ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαιεσύ» Παύλος Γερουλάνος τόνισε πώς «ούτε στιγμή δεν πρέπει να κάνουμε πίσω» αλλά απαιτείται Συγκοινωνιακή Μελέτη».

 Ο επικεφαλής της « Λαϊκής Συσπείρωσης» έκανε λόγο για βεβιασμένες κινήσεις χωρίς να υπήρχε η κατάλληλη προετοιμασία, ζητώντας παράλληλα να εξαιρεθεί η οδός Αθηνάς.

“Αναμενόμενα” χαρακτήρισε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ο επικεφαλής της παράταξης “Αθήνα και πάλι Αθήνα” Γιώργος Βουλγαράκης, ενώ ο Γιώργος Καραμπελιάς, επικεφαλής της παράταξης “Αθήνα για την Ελλάδα” έκανε λόγο για “εσφαλμένη κίνηση”, προβλέποντας ότι τα κυκλοφοριακά προβλήματα θα επιδεινωθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα