Χρηστίδης: Γιατί άνθρωποι που χαρακτήριζαν κακή τη Συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα υπουργοποιούνται;

Χρηστίδης: Γιατί άνθρωποι που χαρακτήριζαν κακή τη Συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα υπουργοποιούνται;
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τον ανασχηματισμό, χαρακτηρίζοντας δικαιολογημένη την αντίδραση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των προσώπων.

“Πρέπει να υπάρξει μια απάντηση στο γιατί άνθρωποι που χαρακτήριζαν κακή τη Συμφωνία των Πρεσπών πριν 20 μέρες, σήμερα υπουργοποιούνται” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος τύπου ΚΙΝΑΛ και ζήτησε απαντήσεις από τους δύο αλλά και από τον Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αντίδραση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόσωπα του ανασχηματισμού.

Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει γύρω από τον εαυτό του, έχει πάθει τον γύρο του δερβίση που στο τέλος πέφτει κάτω. Πρόσθεσε ότι η ΝΔ προσπαθεί να ταυτίσει το ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ. “Έχουμε αυτόνομη πορεία με αυτοδύναμη πολιτική” δήλωσε και τόνισε ότι το κόμμα πλήρωσε ένα δυσαναλόγο τίμημα από την συγκυβέρνηση του 2012 με τη ΝΔ.

“Δεν έχουμε καμία σχέση αξιακά με αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ” συμπλήρωσε ενώ για την απολογία Τσουκάτου είπε ότι πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης ενώ ζήτησε να διαλευκανθεί η υπόθεση. “Πήραμε συγκεκριμένες αποφάσεις για να ξεπεράσουμε αυτά τα φαινόμενα” είπε, αναφερόμενος στη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Σε σχέση με τις εκλογές, μίλησε για ισχυρό ΚΙΝΑΛ και απέρριψε τα περί πήχη στο αποτέλεσμα της κάλπης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα