Χρυσοχοΐδης για σύλληψη Παππά: Η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ σε 15 μέρες

Χρυσοχοΐδης για σύλληψη Παππά: Η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ σε 15 μέρες
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 2021 Petros Giannakouris/Associated Press

Σε έκτακτες ανακοινώσεις προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την σύλληψη του Χρήστου Παππά

“Είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ το τελευταίο δεκαπενθήμερο”,  δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχΐδης, σχετικά με την σύλληψη του φυγόποινου χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς είχε διαφύγει μετά την καταδικαστική σε βάρος των χρυσαυγιτών απόφαση και επί εννέα μήνες παρέμενε εξαφανισμένος.

Η δήλωση Χρυσοχοΐδη

“Είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ το τελευταίο δεκαπενθήμερο, καθώς προηγήθηκαν η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η σύλληψη και εξάρθρωση του εγκληματικού κυκλώματος στην Ζάκυνθο και η ανεύρεση των κλεμμένων εικαστικών έργων της εθνικής πινακοθήκης.

Όλες αυτές οι επιτυχίες, συναρτώμενες με τα θετυικά αποτελέσματα στην καταποιλέμηση της εγκληματικότητας και της μικροεγκληματικότητας που μέχρι το 2019 υπήρξε μία αληθινή μάστιγα, ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα.

Ο υψηλος επαγγελματισμός της ΕΛΑΣ και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρνουν αποτελέσματα.

Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων.

Είναι πεποίθησή μου, ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματική στην μάχη κατά του εγκλήματος και την υπεράσπιση της νομιμότητας στον δημόσιο χώρο”, κατέληξε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα