Χρυσοβελώνη: 'Ημιμαθής' ο Στ.Θεοδωράκης για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ - συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διοικητικές απλουστεύσεις - Καταργήσεις, συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα - Τροποποίηση διατάξεων π.δ. 318/1992 (Α΄ 161) και λοιπές ρυθμίσεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ - συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διοικητικές απλουστεύσεις - Καταργήσεις, συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα - Τροποποίηση διατάξεων π.δ. 318/1992 (Α΄ 161) και λοιπές ρυθμίσεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σε έντονο κλίμα συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, με την Μ.Χρυσοβελώνη να καταλογίζει "ημιμάθεια" στον Στ.Θεοδωράκη για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

Ανεβαίνουν κατακόρυφα οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του "Ποταμιού".

Με νέα δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη βάλλει αυτή τη φορά κατά του επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρου Θεοδωράκη κατηγορώντας τον για "ημιμάθεια".

"Οι απαξιωτικές αναφορές του ποταμίσιου αρχηγού σε ένα κορυφαίο ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης, όπως είναι η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, των επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου, δεν αξίζουν τον παραμικρό σχολιασμό. Απλώς αναδεικνύουν την ημιμάθειά του" είπε η κ.Χρυσοβελώνη.

Σύμφωνα με την ίδια «αν κάτι είναι πραγματικά επικίνδυνο, ανιστόρητο και επιεικώς απαράδεκτο , είναι να θεωρεί κάποιος, ότι η έγερση ενός τέτοιου ζητήματος όπως οι γερμανικές αποζημιώσεις συνιστά "έκφραση εθνικολαϊκισμού" που δήθεν "οδηγεί στην αναζωπύρωση του εθνικισμού", όπως διατείνεται ο αρχηγός του "Ποταμιού". Ίσως, επειδή ο ίδιος αγνοεί την έννοια της "αίσθησης του χρέους" απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της γερμανικής θηριωδίας».

Και καταλήγει:

"Τα περί "ηρώων του αλβανικού μετώπου" τα προσπερνάμε. Είναι απλώς ανοησίες που τις παίρνει το ποτάμι…".

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ποτάμι
SHARE:

24Media Network