Δανέλλης: “Ναι” σε ψήφο εμπιστοσύνης – Προαπαιτούμενο για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δανέλλης: “Ναι” σε ψήφο εμπιστοσύνης – Προαπαιτούμενο για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης Eurokinissi

Θετικός στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Θετικός στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με το σκεπτικό ότι αυτό είναι προαπαιτούμενο για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: “Η ΝΔ που έχει πάρει βουλευτές από άλλα κόμματα καλά θα κάνει να είναι πιο προσεκτική στα σχόλιά της για τους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι αντιδράσεις της είναι χλιαρότερες από ποτέ γιατί βλέπει το χάρο με τα μάτια της. Θα βοηθήσει όσο μπορεί να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου να μην κληρονομήσει άλυτο το ζήτημα.

Όπως είπε, εφόσον ο Π. Καμμένος άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση, “δεν θα είναι εύκολο το δίλημμα. Ομως αυτό που προέχει είναι να είσαι συνεπής στη θέση ότι είναι εθνικά επωφελής η συμφωνία των Πρεσπών και αλίμονό μας αν τα Σκόπια κάνουν τόσα βήματα και κολλήσει εδώ η συμφωνία που για να είναι βιώσιμη πρέπει να είναι win win. Η συνέπεια και η σταθερότητα στις αρχές μας οδηγούν στη σκέψη ότι αν ο κ. Καμμένος άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσουμε αν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Προαπαιτούμενο του να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή για κύρωση είναι να δοθεί προηγουμένως ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Θα προσπαθήσω να πείσω τους συναδέλφους μου στο Ποτάμι που είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ότι πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης αν χρειαστεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα