Δανέλλης σε Θεοδωράκη: Σταύρο, μην κάνεις το έγκλημα

Δανέλλης σε Θεοδωράκη: Σταύρο, μην κάνεις το έγκλημα
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης Eurokinissi

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επισήμανε στα στελέχη του Ποταμιού ότι στην επικείμενη ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών "εύχομαι να μην κάνετε ούτε το έγκλημα, ούτε το λάθος" παρατηρώντας ότι "αν δεν υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση δεν υπάρχει κι η Συμφωνία".

«Αγαπητέ μου Σταύρο, το Ποτάμι με το δικό σου σιγοντάρισμα θεωρεί στρατηγικό εταίρο την ΝΔ, το παλαιότερο από το παλιό» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη από το βήμα της Βουλής παρατηρώντας ότι «με την σημερινή μου ψήφο δεν προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ». Ο Σπ. Δανέλλης υπογράμμισε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «επωφελής για την πατρίδα» και σημείωσε ότι «αν δεν υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση δεν υπάρχει κι η Συμφωνία».

Ο Σπ. Δανέλλης επισήμανε στα στελέχη του Ποταμιού ότι στην επικείμενη ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών «εύχομαι να μην κάνετε ούτε το έγκλημα, ούτε το λάθος». Ο Σπ. Δανέλλης σχολίασε ότι εδώ και καιρό είχε τονίσει την αντίφαση μεταξύ της στήριξης του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών για λόγους εθνικού συμφέροντος και της στήριξης της πτώσης της κυβέρνησης, ενώ από το Συνέδριο του Ποταμιού είχε προειδοποιήσει ότι δεν τον αφορά η προσέγγιση του Ποταμιού με τη ΝΔ.

Τα λάθη της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελούν κολυμπήθρα του Σιλωάμ για αυτούς που μας χρεοκόπησαν

Ο Σπ. Δανέλλης παρατήρησε ότι αν το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι συμπεριφέρονταν «λιγότερο υποκριτικά και θυμωμένα» θα μπορούσαν να προσφέρουν «εναλλακτική προοδευτική λύση». Ο Σπ. Δανέλλης σχολίασε ότι τα λάθη της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ «δεν αποτελούν κολυμπήθρα του Σιλωάμ για αυτούς που μας χρεοκόπησαν», ενώ εκτίμησε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα δημιουργήσει «νέους πολιτικούς και κοινωνικούς συσχετισμούς», γι’ αυτό και προκαλεί «ανησυχίες και σφοδρές αντιδράσεις».

Έχουν περίσσιο θράσος όσοι σκύλεψαν το κοινοβουλευτικό σώμα του Ποταμιού

Ο Σπ. Δανέλλης υπογράμμισε ότι «δεν με πτοούν οι απειλές» καταλογίζοντας «περίσσιο θράσος» σε όσους τον επικρίνουν ενώ «σκύλεψαν το κοινοβουλευτικό σώμα του Ποταμιού». Παράλληλα, ο Σπ. Δανέλλης δεν παρέλειψε κριτική και προς μερίδα των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων σχολιάζοντας ότι «λειτουργούν περισσότερο ως γραφεία κομματικής προπαγάνδας παρά ως λειτουργοί του Τύπου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα