Δεν ανεξαρτητοποιείται ο Νικολόπουλος. Ξεκινά εκπομπή με τίτλο “Μαξίμου ακούει;”

Δεν ανεξαρτητοποιείται ο Νικολόπουλος. Ξεκινά εκπομπή με τίτλο “Μαξίμου ακούει;”
Συνέντευξη Τύπου του προέδροτ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκου Νικολόπουλου, Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Δεν ανεξαρτητοποιείται μέχρι νεοτέρας, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. "Δεν έχω σκοπό να διαταράξω τις πολιτικές συμμαχίες", όπως είπε, ενώ "απειλεί" να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο

“Δεν θέλω να διαταραχθούν οι πολιτικές συμμαχίες και η κυβερνητική συνοχή και θα μείνουμε μέχρι νεοτέρας”, είπε ο Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος μένει τελικά για την ώρα στους ΑΝΕΛ.

Τόνισε δε πως θα καταψηφίσει άρθρα του πολυνομοσχεδίου. “Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένη η συμμετοχή” του, είπε και σημείωσε επιπλέον ότι θα παρέχει την στήριξή του “τηρώντας τις δικές του αποφάσεις και συνεργασίες”.

Παράλληλα, ανακοίνωσε μάλιστα ότι ξεκινά εκπομπή με τίτλο “Μαξίμου ακούει;”, διότι, όπως είπε, “μπορεί να είμαστε στην κυβέρνηση αλλά πρέπει να τους μεταφέρουμε το μήνυμα της κοινωνίας”.

“Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο ως ανεξάρτητοι και ισότιμοι κυβερνητικοί εταίροι και χωρίς ανταλλάγματα, όπως άλλωστε πράξαμε μέχρι σήμερα. Θα απαιτήσουμε όμως να μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε κι εμείς” συμπλήρωσε ο κ. Νικολόπουλος.

Αναφερόμενος στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, του οποίου είναι πρόεδρος, ο βουλευτής ανέφερε ότι στόχος του είναι να κερδίσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, που στις τελευταίες εκλογές δεν εμπιστεύτηκαν το κόμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα