Δεν παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης η Εύα Καϊλή

ΑΘΗΝΑ-Βουλή ,συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Βουλή ,συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Μετά τη Μιλένα Αποστολάκη ανεξάρτητη και η Εύα Καϊλή, αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ στους 151 βουλευτές

Με επιστολή της  η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή κοινοποιεί ότι δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στην ψηφοφορία της Παρακσευής.

Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά στην επιστολή της :

"Αγαπητέ Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της επιστολής που σας κατέθεσα στις 1.11.2011, και παραμένοντας συνεπής στις πεποιθήσεις μου, θέτω υπόψην σας τα εξής.

Καταγράφω την αγωνία μου για την εμμονή διεξαγωγής δημοψηφίσματος, που βάζει σε επικίνδυνες περιπέτειες την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, το ψευτοδίλημμα που τίθεται σε δημοψήφισμα αποτελεί μια ακόμη διχαστική διαδικασία για την Ελληνική κοινωνία.

Εως τώρα ψήφιζα, εκφράζοντας πάντα με ειλικρινεια και σεβασμό τις ενστάσεις μου στα πλαίσια των εσωκομματικων διαδικασιών, με γνώμονα την αποφυγή της χρεοκοπίας. Ακριβώς γι΄ αυτό πιστεύω οτι δεν μπορούμε να μεταθέσουμε τις ευθύνες της δικής μας ακολουθούμενης πολιτικής στους Έλληνες, τώρα, και μετά τις θυσίες των τελευταίων 2 ετών.

Προτάσσοντας λοιπόν, το Εθνικό συμφέρον από το κομματικό ή το προσωπικό, όλοι καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πράγμα το οποίο ελπίζω πως με αυτόν τον τρόπο πράττω, στο μερίδιο που μου αναλογεί.

Σας καλώ την ύστατη στιγμή να μην οδηγήσετε τη χώρα σε αυτόν τον δρόμο και να διασφαλίσετε την Συμφωνία της 26ης Οκτώβρη, ανακαλώντας την απόφαση σας για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Με την παρούσα σας γνωρίζω ότι δεν παραιτούμαι από εκλεγμένη εκπρόσωπος των συμπολιτών και της γενιάς μου, όμως στην ψηφοφορία της Παρασκευής δεν θα παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας.

Με εκτίμηση,

Εύα Καϊλή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καϊλή: "Άλλοι δέκα βουλευτές διαφωνούν με το δημοψήφισμα"

Με ανεξαρτητοποίηση απειλεί και η Καϊλή

SHARE:

24Media Network