Διάψευση Πάγκαλου για τα ψάρια

Διάψευση Πάγκαλου για τα ψάρια

Ανακοίνωση για την "είδηση" σχετικά με αρπαγή πιατέλας με ψάρια από το τραπέζι του, εξέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Σημειώνει ότι την Κυριακή δεν βρισκόταν καν στον Πειραιά

Σε κατηγορηματική διάψευση του υποτιθέμενου επεισοδίου με πολίτες σε ψαροταβέρνα στον Πειραιά προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σύμφωνα με την πληροφορία που κυκλοφόρησε την Κυριακή στο διαδίκτυο, πολίτες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το “μαζί τα φάγαμε” πήραν από το τραπέζι του Θεόδωρου Πάγκαλου μια πιατέλα με ψάρια.

Σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάνει λόγο για “είδηση” που διαχύθηκε από το σύστημα παραπληροφόρησης της Συγγρού (σ.σ. τα γραφεία της ΝΔ) και αναπαράχθηκε σε διαδίκτυο και έντυπο τύπο.

Ο κ. Πάγκαλος κάνει αναφορά σε συγκεκριμένες εφημερίδες που αναφέρθηκαν στην “πιατέλα με τα ψάρια” που υποτίθεται ότι του άρπαξαν ενώ έτρωγε.

“Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχει επισκεφθεί τον Πειραιά εδώ και μήνες, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ημέρα που υποτίθεται ότι βρισκόταν στον Πειραιά, εκείνος ήταν εκτός Αττικής. Βέβαια και σ’ αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ένα βιντεάκι που να πιστοποιεί το γεγονός. Δηλαδή κανείς από την παρέα του νεαρού –όπως αναφέρουν τα blogs- δεν σκέφθηκε ότι η βιντεοσκόπηση του γεγονότος άξιζε τον κόπο; Υπήρχε περίπτωση στην εποχή που βιντεοσκοπούνται τα πάντα, σε μια παρέα νέων να μην είχε ούτε ένας κινητό τηλέφωνο και να μην του πέρασε από το μυαλό; Είναι προφανές και εδώ το ασύστολο ψεύδος”.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος τονίζει στην ανακοίνωσή του, ότι μέχρι τώρα κάποιοι παραποιούσαν τις δηλώσεις του, ενώ τώρα έχουν περάσει στην κατασκευή και ανύπαρκτων ειδήσεων.

“Μέχρι τώρα η συνήθης πρακτική ήταν η παραποίηση των δηλώσεων του Αντιπροέδρου. Προφανώς δεν αρκεί πια, οπότε τώρα προκρίνεται η τακτική της κατασκευής ανύπαρκτων ειδήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Ψέμα στο ψέμα λοιπόν, αυτή είναι η νέα τακτική του 2ου ορόφου της Συγγρού”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα