Έφη Αχτσιόγλου: Μοιραίοι για την οικονομία, άριστοι στα γλέντια

Έφη Αχτσιόγλου: Μοιραίοι για την οικονομία, άριστοι στα γλέντια
Η Έφη Αχτσιόγλου στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

"Δεν ακούσαμε λέξη για ρύθμιση και διαγραφή χρεών, μετατροπή του συνόλου της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα" αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Αχτσιόγλου στην κριτική της προς τον υπουργό Οικονομικών.

Την σφορδή αντικυβερνητική κριτική της εξέφρασε με ανακοίνωση η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχισσα Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τα πέντε μέτρα στήριξης για νοικοικυριά και επιχειρήσεις που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Σταϊκούρας.

Η ανακοίνωση της Έφης Αχτσιόγλου

Αν λέγαμε ότι μας εξέπληξε σήμερα ο κ. Σταϊκούρας, δεν θα ήμασταν και πολύ ειλικρινείς.

Τη γνωστή του συνήθεια, να εξαγγέλλει ως νέα πράγματα που ήδη ισχύουν και που αδυνατούν να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, επανέλαβε σε άλλη μία συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Οικονομικών. Παρατάσεις σε αποσπασματικές ρυθμίσεις, αναβολές και επιστρεπτέες προκαταβολές, μέτρα που αποδεδειγμένα πλέον έχουν οδηγήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ασφυξία και την οικονομία σε κατάρρευση.

Δεν ακούσαμε λέξη για ρύθμιση και διαγραφή χρεών, μετατροπή του συνόλου της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα ενίσχυση και κάλυψη του κόστους για διατήρηση των θέσεων και των σχέσεων εργασίας.

Με τους πολίτες κλειδωμένους στα σπίτια τους, τον κ. Μητσοτάκη να γλεντάει στην Ικαρία και τον κ. Σταϊκούρα να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που αποδεικνύει η κυβέρνηση είναι ότι έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο, αλλά και ότι αυτό ουδόλως φαίνεται να την απασχολεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα