“Έφοδος” Γεωργιάδη στο Γεννηματάς

“Έφοδος” Γεωργιάδη στο Γεννηματάς
ΑΘΗΝΑ-Στα γραφεία της ΝΔ σήμερα οι διαγραφέντες από το ΛΑ.Ο.Σ. βουλευτές, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης (φωτο),τουσ υποδέχθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ Κώστας Τασούλας.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

Νυχτερινή έφοδο στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς” πραγματοποίησε ο νέος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο νέος υπουργός Υγείας, όπως έγραψε σε μήνυμά του στο twitter, διαπίστωσε ότι το προσωπικό μάχεται σκληρά για τη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου.

Αιφνιδιαστικές επισκέψεις κάθε εβδομάδα σε νοσοκομεία προτίθεται να κάνει ο νέος υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται σε κάποιες από αυτές να συνοδεύεται και από επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπήρχαν στην εφημερία, με κυριότερα την έλλειψη προσωπικού συντονισμού αλλά και την απουσία αναλώσιμων υλικών.

Πήγε στο νοσοκομείο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και επισκέφθηκε αρκετές πτέρυγες, όπου μίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές και εξήρε το έργο τους.

Ωστόσο, άκουσε και αρκετά παράπονα ασθενών που περίμεναν στα εξωτερικά ιατρεία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε στους συνεργάτες του ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία είναι υπεράνθρωπες και αυτό τους τιμά, ιδίως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο των περικοπών, ενώ αναφερόμενος στους ασθενείς είπε ότι είναι δικαιολογημένα τα παράπονά τους και η αγανάκτηση κυρίως για τις αναμονές και όχι τόσο για τις ιατρικές υπηρεσίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα