Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Χάρης Καστανίδης – “Οι πολίτες κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης”

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Χάρης Καστανίδης – “Οι πολίτες κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης”
Ψήφισε ο Χάρης Καστανίδης SOOC

Ο Χάρης Καστανίδης βρέθηκε στο Ε’ Διαμέρισμα της Δημοτικής Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη και ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής με τους ψηφοφόρους, τα μέλη αλλά και τους έξι υποψήφιους να προσέρχονται στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών που διεξάγεται, σήμερα, Κυριακή (5/12).

Στο Ε’ Διαμέρισμα της Δημοτικής Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε για να ψηφίσει το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης.

“Σήμερα κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης όλα τα μέλη, οι φίλοι, και γενικότερα οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας. Ελπίζω να το κάνουν αισιόδοξο. Ελπιδοφόρο. Και γι’ αυτό είμαι βέβαιος, αν κρίνω από την ευρεία συμμετοχή των πολιτών σήμερα στην ψηφοφορία. Τα μηνύματα που έχουμε από όλη την Ελλάδα είναι ότι είναι πολλαπλάσιος ο αριθμός των πολιτών που θα συμμετάσχει σε σχέση με τις εκλογές του 2017. Εύχομαι ανάταση πραγματικά μετά τις 12 Δεκεμβρίου στη Δημοκρατική Παράταξη, γιατί το έχει ανάγκη η χώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Χάρης Καστανίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα