ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Ανδρουλάκης και Παπανδρέου στον β' γύρο

Ψηφοδέλτιο Κίνημα Αλλαγής
Ψηφοδέλτιο Κίνημα Αλλαγής KONSTANTINOS TSAKALIDIS/SOOC

Προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη με ποσοστό 37,03% δείχνουν τα αποτελέσματα με ενσωματωμένο το 90,5% των εκλογικών τμημάτων.

Με καταμετρημένο το 90,5% των ψήφων, η σειρά κατάταξης στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ δεν έχει αλλάξει.

Παραμένει στη πρώτη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης με 37,03%, στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 27,79% και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,96%.

ADVERTISING

Στην τέταρτη θέση πέρασε ο Παύλος Χρηστίδης με 3,26%, υποχώρησε στη πέμπτη ο Χάρης Καστανίδης 2,98% και στη έκτη ο Παύλος Γερουλάνος με 2,97%.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κυριάρχησε στη νότια Ελλάδα -συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης-, πρώτευσε στη βόρεια και στην κεντρική Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πρώτευσε στη δυτική Ελλάδα. Στην Αττική πλειοψήφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μαζική συμμετοχη

Η συμμετοχή στην σημερινή εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής ήταν μαζικότατη, με αποτέλεσμα, μάλιστα, να δοθούν δύο παρατάσεις προκειμένου να ψηφίσουν όσοι είχαν προσέλθει στις κάλπες το απόγευμα της Κυριακής.

Περισσότεροι από 276.000 πολίτες συμμετείχαν στην διαδικασία, ξεπερνώντας κατά πολύ τους 212.000 που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές του 2017.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος
SHARE:

24Media Network