Επανέρχεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Κουρουμπλής

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο βήμα της Βουλής ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI

Με 86 βουλευτές πλέον στο κοινοβούλιο η αξιωματική αντιπολίτευση

Θα αριθμεί ξανά 86 βουλευτές η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού "επαναπατρίζεται" ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Θυμίζουμε ότι ο βουλευτής Β2 περιφέρειας του Δυτικού Τομέα Αθήνας, διαγράφηκε τον Δεκέμβριο του 2021 με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα εξαιτίας της ακραίας ρητορικής του σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα τοποθετούμενος για την πανδημία είχε χρησιμοποιήσει την φράση "δολοφονίες" προκειμένου να περιγράψει την πολιτική της κυβέρνησης. Την χρήση του όρου είχε αποδοκιμάσει έντονα η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Με παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα είχε ζητηθεί από τον βουλευτή να ανακαλέσει και όταν αυτός αρνήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την διαγραφή του.

Για την επαναφορά του Π. Κουρουμπλή στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αποσταλεί οι ανάλογες επιστολές του ιδίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πώς έπαιξε η στάση του Π.Κουρουμπλή το τελευταίο 10μηνο, αφού ήταν συνεπής όσον αφορά την πολιτική του συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
24MEDIA NETWORK