Επίθεση Θεοχάρη σε Σπίρτζη

ΑΘΗΝΑ-Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας  Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου  με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων  Θ. Θεοχάρη (φωτο) και τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας  Γ. Κυδωνάκη.(EUROKINISSI)
ΑΘΗΝΑ-Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Θ. Θεοχάρη (φωτο) και τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γ. Κυδωνάκη.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού εξαπέλυσε βέλη κατά του υπουργού Υποδομών για απευθείας αναθέσεις οδικών έργων και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει μεταλλαχθεί από πρώτη φορά αριστερά σε «πως να φάμε τον παρά»

Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης.

Ο βουλευτής Β' Αθήνας του Ποταμιού κατηγόρησε τον κ.Σπίρτζη ότι με οκτώ απευθείας αναθέσεις προσέφερε εορταστικό μποναμά σε ιδιώτες ή εταιρίες για έργα παρακολούθησης οδικών παραχωρήσεων.

"Η υπουργική απόφαση για απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών συμβούλων που αφορούν συμβάσεις με προϋπολογισμό στα οικονομικά όρια του νόμου, δηλαδή κάτω των 60.000 ευρώ, είναι εντελώς προκλητικές καθώς πλέον αποτελούν πάγια τακτική της κυβέρνησης αποτρέποντας την ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος ώστε να προσλαμβάνονται οι επαΐοντες", υποστηρίζει ο κ.Θεοχάρης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ισχυρίζεται επίσης ότι: "Οι υπερβάσεις του υπουργού Υποδομών συνεχίστηκαν έτι περαιτέρω με την πρόσληψη ή απόσπαση υπεράριθμων συμβούλων και διοικητικών υπαλλήλων στο πολιτικό του γραφείο, οι οποίοι φθάνουν πλέον τα 21 άτομα αντί των συνολικά 7 που προβλέπονται στη σχετική απόφαση σύστασης του γραφείου. Επιπρόσθετα, ο κατακερματισμός των δημόσιων έργων από την κυβέρνηση αποτρέπει τη διεξαγωγή ανοιχτών διαγωνισμών που είναι σε θέση να εξασφαλίσουν το δημόσιο οικονομικό συμφέρον και να αποτρέψουν τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος", καταλήγοντας στη σχετική δήλωση του:

"Όλα αυτά τη στιγμή που οι ανεργία είναι στο κόκκινο, οι Έλληνες φορολογούμενοι δεινοπαθούν και χιλιάδες συνταξιούχοι δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακα τους με τις συντάξεις πείνας που παίρνουν. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση και οι υπουργοί της εφαρμόζοντας παλαιοκομματικές μεθόδους που προεκλογικά στηλίτευαν έχουν μεταλλαχτεί από πρώτη φορά αριστερά σε «πως να φάμε τον παρά». Αιδώς Αργείοι!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι
SHARE:

24Media Network