Επιβεβαίωση για τους φόβους θερμού επεισοδίου εν όψει της Συμφωνίας των Πρεσπών

Επιβεβαίωση για τους φόβους θερμού επεισοδίου εν όψει της Συμφωνίας των Πρεσπών
Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο AP

Τις πληροφορίες που μετέφεραν τα "Παιχνίδια Εξουσίας", περί ενδεχόμενης προβοκάτσιας ώστε να μην έρθει στην Βουλή η Συμφωνία, επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Οι σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτη Σγουρίδη, ότι μπορεί η Συμφωνία των Πρεσπών να μην φτάσει στην ελληνική Βουλή, εξαιτίας ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίου, προκάλεσαν σημαντικές αντιδράσεις, μεταξύ αυτών και από τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Τα λεγόμενα του κ. Σγουρίδη περί “απρόβλεπτων γεγονότων”, έρχονται να επαληθεύσουν όσα μετέδωσαν πριν από μερικές ημέρες (23 Δεκεμβρίου) τα “Παιχνίδια Εξουσίας” και η Αγγελική Σπανού, σχετικά με ακραίους κύκλους, οι οποίοι θα ήθελαν ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, προκειμένου να μην έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή. 

Όπως ανέφεραν τότε, τα “Παιχνίδια Εξουσίας”, “ίσως, μάλιστα, κάποιοι -ελάχιστοι- και να ανεβάζουν τους τόνους με την Άγκυρα για αυτόν ακριβώς τον λόγο και όχι απλώς “τσιμπώντας” στην επιθετική ρητορική της Άγκυρας”.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δήλωση του Παναγιώτη Σγουρίδη, ο ίδιος φέρεται να υπέβαλε την παράιτησή του, η οποία, όμως, δεν έγινε δεκτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα