Επτά χρόνια ΑΝΕΛ: "Δεν μας πτοεί η προδοσία", λέει ο Τοσουνίδης

O Θόδωρος Τοσουνίδης
O Θόδωρος Τοσουνίδης EUROKINISSI

Όλα όσα τόνισε ο Θόδωρος Τοσουνίδης με αφορμή τη συμπλήρωση 7 ετών από την ίδρυση των ΑΝΕΛ.

Οι ΑΝΕΛ συμπλήρωσαν την Κυριακή 7 χρόνια πολιτικής δράσης και στη σχετική δήλωσή του ο Θόδωρος Τοσουνίδης άφησε σαφείς αιχμές για όσους αποχώρησαν πρόσφατα προτιμώντας να στηρίξουν την κυβέρνηση.

Αναλυτικά: «Σήμερα είναι μια ιστορική επέτειος. Πριν από επτά χρόνια, στις 24 Φεβρουαρίου, γεννήθηκε με τον πιο αυθόρμητο και επαναστατικό τρόπο το πρωτοπόρο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Συναντηθήκαμε μέσα από το διαδίκτυο χιλιάδες Ελλήνων πολιτών από διαφορετικούς ιδεολογικούς και κοινωνικούς χώρους με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον Πάνο Καμμένο και τολμήσαμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα για να βγάλουμε την Πατρίδα μας από το επονείδιστο καθεστώς των μνημονίων και να πατάξουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Μετά από επτά χρόνια αγώνα και τέσσερα χρόνια κυβερνητικής θητείας είμαστε υπερήφανοι ότι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμβάλαμε καθοριστικά στην έξοδο από τη μέγγενη των μνημονίων και στην επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Η προδοσία και η αποστασία των λίγων επίορκων, που αντάλλαξαν τις αρχές και τις αξίες μας με τα κυβερνητικά οφίτσια δεν μας πτοεί. Αντίθετα, μας κάνει πιο δυνατούς και μας χαλυβδώνει.

Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένουμε όρθιοι και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αρχές και αξίες που μας ενώνουν και μας συνδέουν αναπόσπαστα με την ελληνική κοινωνία και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε να δίνουμε τον καθημερινό σκληρό αγώνα δίπλα σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα. Η Ελλάδα είναι μέσα μας και μπροστά μας».«

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΕΛ
SHARE:

24Media Network