Έραναν τον Γιώργο οι ψηφοφόροι άνθη

Έραναν τον Γιώργο οι ψηφοφόροι άνθη

"Δεν θα σταματήσω να παλεύω την μιζέρια, την ηττοπάθεια και την μοιρολατρία" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι ψηφοφόροι του ΚΙΔΗΣΟ τον έραναν με άνθη (Pics)

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργου Παπανδρέου στην πόλη του Αγρινίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε ομιλία μπροστά στο κοινό του με τους φίλους του Κινήματος να τον υποδέχονται με άνθη.

Έραναν τον Γιώργο οι ψηφοφόροι άνθη

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ καυτηρίασε και την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Τόνισε πως αν εξασφαλίζονταν μια ελάχιστη συναίνεση ίσως το δεύτερο και το τρίτο μνημόνιο, αλλά και πολλές θυσίες του λαού να μην ήταν αναγκαίες, ζητώντας και πάλι μια ελάχιστη συνεννόηση και ένα "εθνικό συμβόλαιο" για τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται.

"Όλοι με πετροβολούσαν. Ο ένας με τα Ζάππεια και ο  άλλος με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το σκίσιμο των μνημονίων. Δείτε τι έγινε στις άλλες χώρες. Πολιτικές δυνάμεις, στην Κύπρο, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, συνεργάστηκαν συνδιαπραγματεύτηκαν με την τρόικα και βγήκαν από τα μνημόνια. Αν γίνονταν αυτό σήμερα δεν θα μιλάγαμε για 3ο Μνημόνιο", τόνισε ο Γ. Παπανδρέου δίνοντας το "στίγμα" του πολιτικού του κόμματος σε περίπτωση εκλογών.

"Τώρα μαλώνει η δεξιά συντήρηση με την αριστερή συντήρηση και κανείς δεν μιλά για τα πραγματικά προβλήματα. Να μιλήσουμε λοιπόν γιατί φτάσαμε ως εδώ και τι γίνεται από εδώ και πέρα και αν υπάρχει ελπίδα. Εγώ πιστεύω πως και βέβαια υπάρχει , φτάνει τα παθήματα του παρελθόντος να γίνουν μαθήματα", σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τόνισε τέλος πως επιχειρείται ένα "ξέπλυμα ευθυνών" για τους κ. Καραμανλή, Παυλόπουλο κλπ και πως κάποιοι έφτιαξαν καριέρες σε βάρος του λαού. "Δεν μπορεί να μιλούν για εκτροπή και εχθρούς του κράτους εκείνοι που φώναζαν να καεί το μπ@@@ η βουλή. Αλλά από την άλλη ποια είναι η πρόταση εάν παραιτηθεί η κυβέρνηση; Ας συνεννοηθούμε επιτέλους και αν αυτό δεν μπορεί να γίνει από την κορυφή, ας γίνει από την βάση", ανέφερε.

Τέλος, για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε χαριτολογώντας: "Ναι, ο Τσίπρας μου πρότεινε υπουργεία και με το παραπάνω, επειδή με στενοχώρησε την περίοδο που με έλεγε Γερμανοτσολιά!".

Βίντεο: Εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΣ / Φωτογραφίες: agriniopress.gr

SHARE:

24Media Network