Γεννηματά: Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε

Γεννηματά: Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε
Η Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά τόνισε την ανάγκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων και κατηγόρησε ανοιχτά την κυβέρνηση για "καλλιέργεια" εφησυχασμού και λανθασμένους χειρισμούς.

Από την Αργολίδα όπου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού αλλά και του υποχρεωτικού εμβολιασμού για συγκεκρινέμες ομάδες πολιτών και εργαζομένων, τονίζοντας πως το σύνθημα είναι ένα: «Το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής είναι ένα. Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε».

Δεν δίστασε όμως να ασκήσει αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, καθώς όπως είπε, «καλλιέργησε τον εφησυχασμό και την χαλάρωση και με λανθασμένους χειρισμούς κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Η κ. Γεννηματά τόνισε πως απέναντι στο καθημερινό κυβερνητικό αλαλούμ, η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι ξεκάθαρη και διατυπωμένη εδώ και μήνες: «Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, κινητά συνεργεία για να φτάσουμε πιο κοντά στους πολίτες και να τους διευκολύνουμε και σοβαρή ενημέρωση των πολιτών και των υγειονομικών για την σημασία του εμβολιασμού».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα