Γεννηματά για ΕΛΤΑ: Η ΝΔ σε ρόλο dealer συμφερόντων

Γεννηματά για ΕΛΤΑ: Η ΝΔ σε ρόλο dealer συμφερόντων
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Eurokinissi

Η Φώφη Γεννηματά τάχθηκε εναντίον της κυβερνητικής τροπολογίας για τα ΕΛΤΑ και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση για τις πρακτικές που ακολουθούνται.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είχε την Τετάρτη τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο Ηλία Μπακέλλα και μέλη της ΕΕ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΛΤΑ, με αντικείμενο την κυβερνητική τροπολογία που συζητείται στη Βουλή.

Στην συζήτηση ήταν παρόντες ο Γραμματέας της ΚΟ Β. Κεγκέρογλου ,οι αρμόδιοι βουλευτές Γιώργος Μουλκιώτης και Ιλχάν Αχμέτ και οι γραμματείς των Τομέων Ψηφιακής Πολιτικής και Εργασίας Ν. Ανδρουλακάκης και Χ. Μέγας.

Αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: Με μια μονοκονδυλιά η Κυβέρνηση καταργεί το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ. Προωθεί το μοντέλο της φθηνής και απαξιωμένης εργασίας τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ταυτόχρονα στρώνει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, με δαπάνες του δημοσίου.

Προφανώς έχουν βρει τον ιδιώτη και επιχειρούν να δημιουργήσουν ολιγοπώλιο σε βάρος του Έλληνα καταναλωτή. Για μια ακόμη φορά η ΝΔ σε ρόλο dealer συμφερόντων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα