Γεννηματά: Οι πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης και της λογικής και να εμβολιαστούν

Γεννηματά: Οι πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης και της λογικής και να εμβολιαστούν
Η Φώφη Γεννηματά με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/EUROKINISSI

"Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε" είναι το κεντρικό μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής υπέρ του εμβολιασμού. Στην Καλαμάτα η Φώφη Γεννηματά. Συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο.

Στην Καλαμάτα βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά και κάλεσε για ακόμη μια φορά τους πολίτες να ακούσουν τους επιστήμονες και να εμβολιαστούν, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, ο οποίος έχει ανοικτά υποστηρίξει την ανάγκη εμβολισμού.

ADVERTISING

«Με χαρά βρίσκομαι στην πατρίδα μου και ξεκινώ τις συναντήσεις μου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος δημόσια πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού. Είναι θετικό που η Εκκλησία έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικού φυλλαδίου. Η πανδημία καλπάζει. Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής και να εμβολιαστούν», δήλωσε η κ. Γεννηματά μετά τη συνάντηση. Η πρόσκληση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για μαζικό εμβολιασμό έγινε καθώς σήμερα ξεκινά και η καμπάνια του κόμματος με κεντρικό μήνυμα: «Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε».

Η Φώφη Γεννηματά ανέφερε πώς στόχος της καμπάνιας είναι να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. «Λέμε ναι στον εμβολιασμό, όχι στον διχασμό», τόνισε και πρόσθεσε ότι με την καμπάνια ενθάρρυνσης του εμβολιασμού το Κίνημα Αλλαγής προτρέπει τους πολίτες κάθε ηλικίας να αντιληφθούν το εμβόλιο ως μια πράξη ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Την καμπάνια υποστηρίζουν γραφιστικές εφαρμογές και βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ραδιοφωνικό σποτ, ειδικό πανό που αναρτήθηκε στην πρόσοψη των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη 50 και ειδικό έντυπο σε τρεις παραλλαγές, που θα διανεμηθεί στις νομαρχιακές επιτροπές και κατόπιν στους πολίτες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, Κίνημα Αλλαγής, Εμβόλιο κορονοϊού, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network