Γεννηματά: “Να τελειώνει η υποκρισία της κυβέρνησης. Να φέρει τώρα ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή”

Γεννηματά: “Να τελειώνει η υποκρισία της κυβέρνησης. Να φέρει τώρα ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή”
Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Η Φώφη Γεννηματά επέμεινε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να φέρει ειδική ρύθμιση έτσι ώστε να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή.

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση να φέρει άμεσα ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή μετά τη δικαστική απόφαση ότι λειτούργησε ως εγκληματική οργάνωση.

“Κύριε Μητσοτάκη αρνηθήκατε χθες να αποδεχθείτε την τροπολογία του Κινήματος Αλλαγής, για την αντιμετώπιση της απαράδεκτης ρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν στερούσε τα πολιτικά δικαιώματα από τη Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της.

Αποδεχθείτε, έστω και τώρα, τη σχετική τροπολογία μας ή φέρτε άμεσα σχετική ρύθμιση. Αυτός είναι ο δρόμος αλλιώς η υποκρισία θα περισσεύει», τόνισε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε πως «μετά την ιστορική απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, εκείνο που προέχει είναι να τελειώνουμε οριστικά με τους νεοναζί”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα