Γεωργιάδης: Είμαστε οι πιο καθαροί πολιτικοί του πλανήτη

Γεωργιάδης: Είμαστε οι πιο καθαροί πολιτικοί του πλανήτη

Παρουσία Σαμαρά, Χατζηδάκη, πλήθους βουλευτών και πρώην υπουργών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στο Βόρειο Τομέα Αθηνών. Εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία μέχρι την τελευταία ημέρα, αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis και δήλωσε: "Δυστυχώς ο λαός δεν άκουσε το Σαμαρά"

Tην υποψηφιότητά του στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, της πρώην πλέον Β΄ Αθηνών ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χθες το βράδυ, σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κηφισιάς, στο Politia Tennis Club.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο τέως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο έτερος αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, οι βουλευτές, Γιάννης Βρούτσης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Γιάννης Τραγάκης, Κώστας Σκρέκας, Γιώργος Στύλιος, Κώστας Βλάσης, Μάκης Βορίδης, Έλενα Ράπτη, Ιάσων Φωτήλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, Δημήτρης Σταμάτης, Νικήτας Κακλαμάνης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Χαράλαμπος Αθανασίου και Θανάσης Καββαδάς, οι πρώην υπουργοί της Ν.Δ., Θοδωρής Ρουσόπουλος και Κώστας Κουκοδήμος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της Ν.Δ., Γιώργος Πατούλης, πολιτευτές και κομματικά στελέχη.

“Έχω δεχθεί απίστευτη λάσπη από αυτούς που κυβερνούν, τα τελευταία 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, 4 “μαύρα” χρόνια για την Ελλάδα. Με έχουν κατηγορήσει σχεδόν για τις 10 πληγές του Φαραώ. Όλη αυτή η λάσπη, όλες αυτές οι ύβρεις, όλος αυτός ο πόλεμος δεν με πτοούν” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Γεωργιάδης στην ομιλία του. Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι ενδιαφέρεται μόνο για τη μηχανορραφία, τη συνομωσία και το ψέμα, καθώς και ότι κορόιδεψε τους Έλληνες, δίχασε τον ελληνικό λαό και έδωσε τη Μακεδονία.

“Στις προηγούμενες εκλογές, ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε πει μία προφητική φράση. Είχε πει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να μας συμβεί”. Δυστυχώς κ.πρόεδρε, ο ελληνικός λαός δεν σε άκουσε και το ατύχημα αυτό συνέβη. Τώρα όπου πάμε μας πλησιάζουν όλοι με μία αγωνία και μας ρωτούν, “πότε θα φύγουν;”. Όλη η Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ηράκλειο της Κρήτης και από τα Χανιά μέχρι τα Γιάννενα, λέει ένα τεράστιο “φύγετε”. Όλοι οι Έλληνες θέλουν να τους δουν να φεύγουν”, είπε επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Έδειξε πάντως να εκτιμά ότι οι εκλογές μπορεί και να αργήσουν. “Δυστυχώς, θα φύγουν δύσκολα. Θα κάτσουν μέχρι και την τελευταία ημέρα γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται να ξανάρθουν ποτέ και να ξαναζήσουν αυτά τα μεγαλεία που ζουν τώρα” υποστήριξε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ο κακός, ο μνημονιακός Σαμαράς είχε δώσει εντολή και δεν επιτρεπόταν να σερβίρουν παρά μόνο καφέ στο Πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Ήρθαν οι “καλοί” αριστεροί, οι άνθρωποι του λαού και έβαλαν στο μενού μέχρι και αστακομακαρονάδα. Γιατί αν δεν έχεις φάει μία αστακομακαρονάδα στο αεροσκάφος πριν δεις το φέρετρο του Κάστρο, πως θα πουλήσεις επανάσταση;”

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέμεινε ότι έγινε συναλλαγή στο Σκοπιανό, ότι ο κ.Τσίπρας “έδωσε τη Μακεδονία για να πάρει τις συντάξεις” και υποστήριξε: “Οποιος δεν το βλέπει, είναι τυφλός.” Δήλωσε δε ότι “Εμάς η σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία μας πονάει.”

Εκτίμησε πάντως ότι ο κυβερνητικός εταίρος δε θα ρίξει την κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας: “Μην έχετε καμία αμφιβολία, μεταξύ Μακεδονίας και καρέκλας ο Πάνος Καμμένος αγαπάει την καρέκλα”.

Είπε ότι δεν έχει αισθανθεί μεγαλύτερη οργή στη ζωή του από ότι με τη “σκευωρία που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ” για την υπόθεση της Novartis και δήλωσε: “Μας έχουν ψάξει όσο δεν έχουν ψάξει Έλληνα πολιτικό τα τελευταία 30 χρόνια. Και τι βρήκαν; Τίποτα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι με τη βούλα του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε οι πιο καθαροί πολιτικοί του πλανήτη.”

Έδειξε μάλιστα να μη συμφωνεί με την αναθεώρηση του άρθρου 86 ώστε να το χρησιμοποιήσει εναντίον των μελών της σημερινής κυβέρνησης. “Σκοπεύω να αποδείξω στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο ότι το άρθρο 86 λειτουργεί μια χαρά και μια χαρά θα κλείσει φυλακή υπουργούς και όποιον άλλο χρειαστεί που έχει πάρει λεφτά. Αν νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Οι εποχές της αθωότητας και της ευγένειας τελείωσαν” δήλωσε συγεκριμένα.

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ επίσης ότι μπλοκάρει και πάλι την αναθεώρηση του άρθρου 16 “γιατί οι ιδεοληψίες τους δεν τους επιτρέπουν να δουν την πραγματικότητα.”

Ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μισή ψήφος, καθώς ούτως ή άλλως στις 26 Μαΐου έχουμε ευρωεκλογές, “άρα ό,τι και να κάνει ο κ. Τσίπρας, ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να του δείξει τα αληθινά του αισθήματα” και υπογράμμισε ότι: “Πρέπει να δώσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ευκαιρία να γίνει πρωθυπουργός με κραταιά πολιτική ισχύ, τέτοια που δεν θα επιτρέψει κανένα μετεκλογικό παιχνίδι στον Αλέξη Τσίπρα και στην παρέα του.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα