Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: Μυθεύματα όσα είπατε για τον μηχανοδηγό

Διαβάζεται σε 2'
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI

Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Γεωργιάδη στη Βουλή μετά τις δηλώσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ότι ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας ήταν εθελοντής στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στη Βουλή μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας για τις πολιτικές ευθύνες γύρω από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, εστιάζοντας σε χθεσινές της δηλώσεις, στις οποίες, όπως υποστήριξε, είπε ότι εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων, και την αναφορά της ότι ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας ήταν εθελοντής στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι επικοινώνησε μαζί του ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη και τον εξουσιοδότησε να πει στην αίθουσα ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και συκοφαντικά. «Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού με πήρε τηλέφωνο και με εξουσιοδότησε να αναφέρω εδώ στη Βουλή ότι όλα αυτά που λέτε είναι ακραία και συκοφαντικά».

«Πρέπει να πάρετε τον λόγο και να ζητήσετε συγγνώμη» είπε, ανεβάζοντας για μια ακόμη φορά τους τόνους, ο υπουργός Υγείας. «Αυτά που είπατε είναι προσβολή της μνήμης ενός νεκρού. Πρέπει επιτέλους να σέβεστε τους νεκρούς» συνέχισε.

«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη. Υπάρχει ένα δυστύχημα. Κάθε φορά που φωνάζετε αποδεικνύετε πόσο χυδαία ψεύτρα είστε. Φωνάζετε ”αθώος” για να με προβοκάρετε», είπε εκνευρισμένος ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια η κα Κωνσταντοπούλου ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού, απαντώντας στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας ότι δεν θα πέσει στο επίπεδο του. «Δεν έχω καμία αντίρρηση να πάρω στο τηλέφωνο τον πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού για να του πω ποιος τον έβαλε στη μοιραία αμαξοστοιχία».

«Ουδέποτε επιβεβαίωσα ότι ο Σπύρος Βούλγαρης ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη. Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού το αρνείται. Εφόσον λέτε ότι τον σέβεστε πάρτε τον τηλέφωνο, ζητήστε συγγνώμη και σταματήστε την χυδαιότητα» είπε, τέλος, φωνάζοντας ο κ. Γεωργιάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα