Γερουλάνος για συνέντευξη Μητσοτάκη: “Ένα κεράκι στη μνήμη της σοβαρότητας”

Γερουλάνος για συνέντευξη Μητσοτάκη: “Ένα κεράκι στη μνήμη της σοβαρότητας”
SOOC

"Η πολυφωνία και τα 'δύο μέτρα δύο σταθμά' της κυβέρνησης, την ώρα που έπρεπε να εμπνέει εμπιστοσύνη και να πείθει με το παράδειγμά της, είναι οι πιο σοβαρές αποδείξεις ότι έχει χάσει την μπάλα με την πανδημία" τονίζεi ο Παύλος Γερουλάνος.

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά τη χθεσινή συνέντευξή του. «Η πολυφωνία και τα “δύο μέτρα δύο σταθμά” της κυβέρνησης, την ώρα που έπρεπε να εμπνέει εμπιστοσύνη και να πείθει με το παράδειγμά της, είναι οι πιο σοβαρές αποδείξεις ότι έχει χάσει την μπάλα με την πανδημία» τονίζε μεταξύ άλλων ο κ. Γερουλάνος.

Η ανάρτησή του:

«Ένα κεράκι στη μνήμη της σοβαρότητας…Η συνέπεια και η συναίσθηση της ηγεσίας είναι προϋπόθεση για την ομοψυχία ενός λαού που ταλαιπωρείται. Ενός λαού που μετά από απανωτές κρίσεις δεν ξέρει ποιος λέει αλήθεια και ποιος δημαγωγεί, ποιος ηγείται και ποιος εκμεταλλεύεται τον φόβο. Η πολυφωνία και τα «δύο μέτρα δύο σταθμά» της κυβέρνησης, την ώρα που έπρεπε να εμπνέει εμπιστοσύνη και να πείθει με το παράδειγμά της, είναι οι πιο σοβαρές αποδείξεις ότι έχει χάσει την μπάλα με την πανδημία. Κρίμα. Ξεκίνησε, όπως έλεγε, ως η καλύτερη της Ευρώπης και σήμερα προσπαθεί να πείσει ότι είναι καλύτερη από τον Πολάκη.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα