Η Φώφη Γεννηματά “καθαίρεσε” τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Η Φώφη Γεννηματά “καθαίρεσε” τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
eurokinissi

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ορίζονται οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης. Για αναδιάταξη στελεχών δίχως πολιτικές προεκτάσεις κάνει λόγο η Χ.Τρικούπη. Τι δήλωσε ο ίδιος ο Α.Λοβέρδος

Την απόφαση να παύσει τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής έκανε γνωστή η Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση: “Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης”.

Από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη, επιχειρείται να μην δωθεί περεταίρω πολιτική διάσταση στο γεγονός. Φημολογείται παράλληλα ότι υπήρξε σήμερα συνάντηση της Φώφης Γεννημάτα με τον Ανδρέα Λοβέρδο στην οποία του ανακοίνωσε την απόφαση της αιτιολογώντας την με το επιχείρημα ότι πρόκειται για ζήτημα αναδιάταξης στελεχών.

Σε αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να συγκλίνει και η δήλωση που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος σύμφωνα με την οποία η αλλαγή αυτή βρίσκεται στις αρμοδιότητες της προέδρου. Όπως σημείωσε «η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη»

Να σημειωθεί ότι σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος εκπροσώπησε το ΚΙΝ.ΑΛ στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο νομοσχέδιο για την επέκταση της Αγιαλίτιδας Ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια, δίχως καμμία αναφορά στην συγκεκριμένη εξέλιξη. Επίσης σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Α.Λοβέρδος παραμένει τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝ.ΑΛ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα