Η φωτογραφία του Τσίπρα που κόπηκε από το Ζάππειο

Η φωτογραφία του Τσίπρα που κόπηκε από το Ζάππειο
Η επίμαχη φωτογραφία...

Γιατί θεωρήθηκε ότι «δεν περνάει» για να περιληφθεί σε έκθεση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε

Πολύ …βαριά φαίνεται ότι ήταν για την Νέα Δημοκρατία μία φωτογραφία που απέστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να περιληφθεί στα ντοκουμέντα της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώθηκε στο Ζάππειο με αφορμή τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ όπως και την Φρεντερίκα Μογκερίνι, Υπατη Εκπρόσωπο της Ε.Ε για την Ασφάλεια μαζί με τον Γιοχάνες Χάαν Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. Η εν λόγω φωτογραφία κρίθηκε ως μία από αυτές που «δεν πέρασαν στην τελική φάση» προκειμένου να εκτεθούν παρότι προτάθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση προκειμένου να περιληφθεί στην έκθεση.

Πολύ πιθανόν μία φωτογραφική υπόμνηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο για μία εκδήλωση που διοργάνωσε η κυβέρνηση.

Ιδίως από την στιγμή που συμμετείχε στην εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο και ο Αντώνης Σαμαράς. Κάτι που φρόντισε να επισημάνει η Ν.Δ, μια και στις φώτο που απέστειλε στους δημοσιογράφους υπάρχει και μία του πρώην πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα