Η Γεννηματά στο Μοναστηράκι: Η μικρομεσαία επιχείρηση χρειάζεται ουσιαστική στήριξη

Επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο και στην πλατεία Αβησσυνίας
Επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο και στην πλατεία Αβησσυνίας EUROKINISSI

Με καταστηματάρχες στο Μοναστηράκι μίλησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο περιοδείας της στην περιοχή, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση πλήρωσε ακριβά την πολιτική και τις δεσμεύσεις Τσίπρα. Χρειάζεται ουσιαστική στήριξη, όχι προεκλογικές παροχές εξαγοράς», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της από το Μοναστηράκι όπου συζήτησε με καταστηματάρχες τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα μέτρα που χρειάζεται να ληφθούν για τη στήριξή τους.

Προσέθεσε ότι «με το σχέδιο Ελλάδα, τις ενισχύουμε με μείωση των φόρων, πραγματικές 120 δόσεις για οφειλές στην εφορία, με κίνητρα για να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας».

Την κ. Γεννηματά συνόδευσαν ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιώργος Καμίνης οι υποψήφιοι στη Α΄ Αθήνας, Κώστας Σκανδαλίδης, Ζέφη Δημαδάμα και Δημήτρης Οικονόμου καθώς και ο Παύλος Γερουλάνος και στελέχη του τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Το Athens Pride είναι σημείο αναφοράς για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Στον Δυτικό Τομέα, εκτός απροόπτου, ο Παύλος Χρηστίδης

Καμίνης: Στόχος να γίνει το ΚΙΝΑΛ κυρίαρχο στην Κεντροαριστερά - Να κρατηθεί στη τρίτη θέση

SHARE:

24Media Network