Ηλιόπουλος: Να χορηγηθεί άμεσα άδεια ειδικού σκοπού στους γονείς που νοσούν τα παιδιά τους

Νάσος Ηλιόπουλος
Νάσος Ηλιόπουλος NIKOS LIBERTAS / SOOC

Ο εκπρόσωπος τύπος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για κίνδυνο ακραίας διασποράς του ιού, όταν οι γονείς που τα παιδιά τους νοσούν πηγαίνουν κανονικά στη δουλειά τους.

Να χορηγήσει άμεσα άδεια ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς, των οποίων τα παιδιά νοσούν, καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε τηλεοπτική δήλωσή του.

«Παρά το πρωτοφανές μπάχαλο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων, με ελλείψεις ακόμα και στα self test, ήδη έχουν καταγραφεί πάνω από 15.000 κρούσματα σε μαθητές και μαθήτριες», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ σημειώνει ότι «οι γονείς τους θα πάνε κανονικά στην εργασία τους με κίνδυνο ακραίας διασποράς του ιού, αφού η κυβέρνηση αρνείται να προβλέψει άδεια ειδικού σκοπού».

Κατηγορώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι εφαρμόζει «συνειδητά πολιτική ανοσίας της αγέλης», καταλήγει: «Eίναι απαραίτητη η χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς τόσο για την προστασία των παιδιών που νοσούν, όσο και για τον περιορισμό της διασποράς».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχολεία, Νάσος Ηλιόπουλος, Self test, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network